Základný Someliérsky kurz
Anotácia: Kurz je určený pre každého záujemcu, aj začiatočníka, ktorý sa chce v tejto oblasti vzdelávať a rozšíriť tak svoje portfólio vedomostí a zručností. Je tiež určený záujemcom o profesiu someliéra.
Obsah kurzu:
– Základy degustácie – ako víno správne degustovať
– Servis vín – bielych (ružových), sektov, červených (vrátane dekantácie) – s praktickým precvičovaním
– Základy kombinovania vína s jedlom – praktické vyskúšanie so šiestimi druhmi syra
– História vinárstva, vinárske oblasti a podoblasti Slovenskej republiky
– Hodnotiace systémy, triedenie vína v Slovenskej republike
– Funkcie someliera – práca s hosťom, tvorba vínnej karty
Ukončenie: certifikát
Termín: 26.09.2022 a 27.09.2022 od 09.00
Lektor: Mgr. Jozef Belko, MBA
Miesto konania: Slowackého 10/A, 821 04 Bratislava
Trvanie: : 16 hodín (2 dni)
Cena: 80,- eur
Minimálny počet účastníkov: 6
Zanechajte komentár
Chcete sa pripojiť k diskusii?Neváhajte prispieť!